Viña Cruz Tempranillo Rosado

Viña Cruz Tempranillo Rosado

Meer wijnen & info van Viña Cruz

Smaak omschrijving:
Fris, droog, fruitig en lekker sappig van smaak. Bomvol sappige kersen, aardbeien, frambozen en een lekker fris fruitige afdronk. Als aperitief, bij appetizers / borrelhapjes, salades, visgerechten, lichte- voor en hoofdgerechten.
 
De wijnen van Viña Cruz zijn afkomstig en samengesteld uit verschillende regio's in Spanje. De wijnen zijn heerlijk fris, fruitig, soepel en toegankelijk.
Door het soepele en toegankelijke karakter van de wijnen zijn het ideale huiswijnen die een breed publiek aanspreken. Het zijn perfecte aperitief wijnen, om door te schenken bij borrelhapjes en niet te zware voor- en hoofdgerechten.

De druiven voor deze wijnen worden in de vroege ochtend geplukt om zoveel mogelijk frisheid te behouden. Aangekomen in de kelder worden de druiven direct verwerkt om maar niets van het fruitige karakter verloren te laten gaan. Vervolgens wordt de wijn op lage temperaturen vergist om zoveel mogelijk fris- & fruitigheid te verkrijgen. Vervolgens rijpt de wijn langere periode om extra body en smaak te krijgen.
Artikelnummer 756201
Soort Rosé
Land Spanje
Wijnhuis Viña Cruz
Smaaktype Fruitig, soepel, sappig
Vegan Nee
Druif 1 Tempranillo
% Druif 1 100
Houtgebruik Nee
Jaartal 2019
Inhoud 0,75
Flessen per doos 6
Kelderrestant Nee
Loading...