Castle Rock Cabernet Sauvignon Paso Robles

Castle Rock Cabernet Sauvignon Paso Robles

Meer wijnen & info van Castle Rock Winery

Smaak omschrijving:
Een krachtige, volle, karakteristieke Amerikaanse Cabernet Sauvignon. Je proeft heerlijk rijp, zacht donkerfruit (bramen, zwarte bessen) en een heerlijke, krachtige, kruidige toets vanille als gevolg van de houtrijping. De afdronk is lang, krachtig en vol. Te schenken bij vlees-, en wildgerechten, stoofschotels en gerijpte (Hollandse) kazen.
 
"Award winning wines at affordable prices" is sinds de oprichting van Castle Rock in 1994 nog altijd het motto. Alle wijnen van Castle Rock hebben een geweldige prijs - kwaliteit verhouding. De wijnen ontvangen dan ook veel lovende kritieken in vooraanstaande wijnmagazines zoals Wine Spectator, Wine Enthusiast. Ze worden steevast getipt als Amerikaanse wijnen met de beste prijs - kwaliteit verhouding. De dagelijkse leiding van het bedrijf is nog altijd in handen van oprichter Greg Popovich en zijn compagnon Chris Noble.

Castle Rock koopt druiven bij meer dan veertig verschillende boeren in alle vooraanstaande wijngebieden van Amerika zoals Californië, Oregon en Washington. Het verbouwen van de druiven gebeurt volgens de strenge eisen van Castle Rock onder leiding van wijnmaker Eric Lauman. Dit wordt allemaal gedaan om te garanderen dat de kwaliteitseisen van Castle Rock van het begin tot eind worden opgevolgd.

De wijnen worden gemaakt onder leiding van Eric Lauman bij bevriende wijnbedrijven. Castle Rock bezit geen eigen wijnmakerij. Er is geen geld geïnvesteerd in dure gebouwen, wijngaarden en wijnmaak apparatuur. Hierdoor kunnen er druiven van topkwaliteit worden gekocht om "Award winning wines at affordable prices" te maken.
Artikelnummer 956702
Soort Rode wijn
Land U.S.A.
Gebied Californië
Plaats Paso Robles
Wijnhuis Castle Rock Winery
Smaaktype krachtig, complex met houtrijping
Druif 1 Cabernet Sauvignon
% Druif 1 100
Houtgebruik Ja
Jaartal 2014
Inhoud 0,75
Flessen per doos 12
Kelderrestant Nee
Loading...