J&G Red Cape Blend

J&G Red Cape Blend

Meer wijnen & info van J&G Wines

Smaak omschrijving:
Een Zuid-Afrikaanse blend in optima forma! Stoer, krachtig en kruidig van smaak. Boordevol rijp donker fruit: rijpe bramen, zwarte bessen en ook zwarte peper, vanille en pure chocolade. De afdronk is lang, vol en krachtig. Heerlijk in combinatie met: Vlees-, wildgerechten met krachtige sauzen, hamburgers, stoere stoofschotels, en gerijpte (harde) kazen.
 
Wij zijn Jan & Gawie du Toit ons bedrijf is gevestigd in de Robertson valley gelegen op ongeveer 160 km oostelijk van Kaapstad, Zuid-Afrika. Iedere dag zijn wij in onze wijngaarden en wijnkelder te vinden om de beste druiven te verbouwen en wijnen te maken. Door persoonlijk bij iedere stap betrokken te zijn garanderen wij de hoge kwaliteit van onze wijnen.

In Robertson is de combinatie van klimaat, weer en bodemsamenstelling ideaal voor wijnbouw. De zomers zijn warm en een verkoelende bries vanuit de oceaan zorgt voor verkoeling in de wijngaarden, waardoor de druiven perfect kunnen rijpen. Dit zorgt ervoor dat we zeer duurzaam kunnen werken, we zijn dan ook ‘Sustainability Certified’.

Door de gevarieerde bodemsamenstelling van de Robertson vallei kunnen we veel verschillende druivenrassen aanplanten, die allemaal optimaal profiteren van de ideale groeiomstandigheden. En omdat we het ritme van de seizoenen volgen, plukken we onze druiven wanneer ze perfect rijp zijn. In onze wijnkelder gaan we zorgvuldig te werk om het beste uit de druiven te halen. Onze wijnen zijn heerlijk fris, vol en gul van karakter en een perfecte reflectie van ons harde werk en zoektocht om het beste uit onze druiven te halen.
Artikelnummer 990514
Soort Rode wijn
Land Zuid Afrika
Gebied Robertson
Plaats Bonnievale
Wijnhuis J&G Wines
Smaaktype krachtig, complex met houtrijping
Vegan Nee
Druif 1 Pinotage
Druif 2 Merlot
Druif 3 Cinsault
Druif 4 Petit Verdot
% Druif 1 45
% Druif 2 35
% Druif 3 15
% Druif 4 5
Houtgebruik Ja
Jaartal 2015
Inhoud 0,75
Flessen per doos 6
Kelderrestant Ja
Loading...