Mancino Vermouth Kopi 0.5l

Mancino Vermouth Kopi 0.5l

Meer wijnen & info van Mancino Vermouth

Smaak omschrijving:
Kopi wordt gemaakt van een blend van witte wijnen met Indonesisch koffie extract. Half zoet met tonen van Robusta en Tiramisu met een licht bruine kleur.
 
Voordat Giancarlo Mancino, Mancino Vermouth creëerde werkte hij in de meest vooraanstaande hotels en bars over de hele wereld. Lange tijd werkte hij in London samen met Salvatore Calabrese een van de meeste vooraanstaande bartenders ter wereld.
Giancarlo besloot terug te keren naar Italië en droomde ervan om een topkwaliteit vermouth te maken. De vermouths waar hij tot die tijd meewerkte hadden naar zijn mening te weinig smaakcomplexiteit en premium uitstraling.
Eeuwenoude vermouth recepten van vooraanstaande vermouth makers dienden als inspiratie voor zijn eigen vermouths. In 2011 kwam Giancarlo een klein familiebedrijf op het spoor dat beroemd en vermaard is vanwege de verfijnde vermouths die zij maken. Samen met dit bedrijf ontwikkelde en perfectioneerde Giancarlo zijn veel geprezen vermouths. De kwaliteit van Giancarlo Mancino zijn vermouths bleef niet onopgemerkt en zijn inmiddels in veel vooraanstaande bars en hotels te vinden

De basis voor de verschillende vermouths zijn de Trebianno druif voor de witte vermouths en de Barbera druif voor de rosé en rode vermouths. Vervolgens wordt aan iedere vermouth type een unieke mix natuurlijke kruiden afkomstig uit Italië, Thailand, Vietnam.

Over de Vermouth:
De Mancino vecchio vraagt om behandeld te worden zoals een heer. Het is een vermout met leeftijd en klasse. Het karakter is intens en wordt gekleurd door een jaarlange rijping in Italiaanse eiken vaten. Die rijping bezorgt Mancino vecchio de sterke punten van oud hout, tijd en extra kruiden.
Smaakbepalers die worden toegevoegd aan de al sterke basis en blend Mancino de Rosso, Amaranto en Barriato.
Artikelnummer 465606
Soort Vermouth
Land Italië
Wijnhuis Mancino Vermouth
Vegan Nee
Houtgebruik Nee
Jaartal NV
Inhoud 0,5
Flessen per doos 12
Kelderrestant Nee
Loading...