Wijnen uit Nieuw Zeeland

4 Artikel(en)
   
 1. afbeelding959704
  Chapel Peak Fusional Pinot Noir


  Chapel Peak is het beste uit Nieuw-Zeeland gecombineerd met de expertise van Domaine Laporte, van de familie Bourgeois, uit de Franse Sancerre en Pouilly-Fumé streek. Je proeft de Nieuw-Zeelandse smaak intensiteit en fruit expressie met Franse finesse, preciezie, verfijning.

  Nieuw Zeeland, 2017
  Art. nr.959704

  Details bekijken
 2. afbeelding859715
  Chapel Peak Sauvignon Blanc Laporte


  Chapel Peak is het beste uit Nieuw-Zeeland gecombineerd met de expertise van Domaine Laporte, van de familie Bourgeois, uit de Franse Sancerre en Pouilly-Fumé streek. Je proeft de Nieuw-Zeelandse smaak intensiteit en fruit expressie met Franse finesse, preciezie, verfijning en een indrukwekkend lange, super minerale, finale. (Biologish gecertificeerde wijn)

  Nieuw Zeeland, 2017
  Art. nr.859715

  Details bekijken
 3. afbeelding853401
  Dashwood Marlborough Pinot Gris


  In de geur van de wijn vallen gember en koriander kruiden te ontdekken, met een hint van bloemen bloesem. De smaak is droog, vol, fris met hints van rijpe peer, nectarine, mandarijn en een opvallend frisse, lange afdronk. Ideale aperitief wijn voor de liefhebbers van een vol smakende aperitief wijn en bij diverse appetizers, voor-, en hoofdgerechten. Bijvoorbeeld witvlees-, stevige/romige visgerechten en diverse gerechten uit de Aziatische keuken, die aromatisch en/of kruidig van smaak zijn.

  Nieuw Zeeland, 2018
  Art. nr.853401

  Details bekijken
 4. afbeelding853400
  Dashwood Marlborough Sauvignon Blanc


  De verschillende geuren knallen het glas uit! Heerlijke aroma's die doen denken aan kruis-, vlierbessen en tropische vruchten zoals passievruchten en lychee. De wijn is frisdroog en exotisch van smaak. Je proeft groene appels, kruisbessen, rode grapefruit en frisse passievruchten. Heerlijk als verfrissend aperitief of met visgerechten en in combinatie met schaal- & schelpdieren, frisse maaltijdsalades maar ook fris kruidige gerechten uit de Aziatische keuken. What a beauty!!!

  Nieuw Zeeland, 2019
  Art. nr.853400

  Details bekijken
Loading...