Predator Old Vine Zinfandel

Predator Old Vine Zinfandel

Momenteel geen voorraad

Smaak omschrijving:
Een volle, rijpe, donkere wijn, die barst van het donkere, zondoorstoofde Californische Zinfandel fruit. De smaken van de wijn doen denken aan super rijpe bramen, zwarte bessen, pruimen, omhuld met een verleidelijke laag chocolade, exotische specerijen en vanille door de rijping op eikenhout. Heerlijk bij vlees gerechten met krachtige sauzen, spare ribs en hamburgers.
 

De wijngaarden van Ruther Ford Ranch worden op basis van biologische principes onderhouden. Het lieveheersbeestje zoals afgebeeld op het etiket is een echte predator en speelt een belangrijke rol bij de bestrijding van allerlei schadelijke insecten.

De Zinfandel druiven waar deze wijn van gemaakt is zijn afkomstig uit het wijngebied Lodi. Dit gebied ligt westelijk van de beroemde wijnstreek Napa Valley, meer in het binnenland van Californië. Het klimaat is hier warm en de Zinfandel druif, die van warmte houdt, voelt zich hier dan ook prima thuis.

De wijnstokken zijn tussen de veertig en vijftig jaar oud. Deze oude wijnstokken geven lagere opbrengsten en druiven die geconcentreerder van smaak zijn waarmee deze heerlijke, verleidelijke wijn wordt gemaakt.
Artikelnummer 955303
Soort Rode wijn
Land U.S.A.
Gebied Californië
Plaats Lodi
Wijnhuis Rutherford Ranch
Smaaktype krachtig, complex met houtrijping
Druif 1 Zinfandel
% Druif 1 100
Houtgebruik Ja
Jaartal 2014
Inhoud 0,75
Flessen per doos 12
Kelderrestant Nee
Loading...