Heredad Graula Sauvignon Blanc - Airén

Heredad Graula Sauvignon Blanc - Airén

Meer wijnen & info van Heredad Graula

Smaak omschrijving:
Fris, droog, sappig en fruitig van smaak.
Dit is een ideale huis- en aperitief wijn. Om door te schenken bij diverse borrelhapjes, lichte salades, tapas en visgerechten.
 
De wijnen van Heredad Graula zijn afkomstig en samengesteld uit verschillende regio's in Spanje. De wijnen zijn heerlijk fris, fruitig, soepel en toegankelijk. Door het soepele en toegankelijke karakter van de wijnen zijn het ideale huiswijnen die een breed publiek aanspreken. Het zijn perfecte aperitief wijnen, om door te schenken bij borrelhapjes en niet te zware voor- en hoofdgerechten.

De druiven voor deze wijnen worden in de vroege ochtend geplukt om zoveel mogelijk frisheid te behouden. Aangekomen in de kelder worden de druiven direct verwerkt om maar niets van het fruitige karakter verloren te laten gaan. Vervolgens wordt de wijn op lage temperaturen vergist om zoveel mogelijk fris- & fruitigheid te verkrijgen. Vervolgens rijpt de wijn langere periode om extra body en smaak te krijgen.

De flessen zijn voorzien van opvallende etiketten en gebotteld onder schroefdop, zodat de wijnen fris, fruitig en soepel blijven.
Artikelnummer 856201
Soort Witte wijn
Land Spanje
Wijnhuis Heredad Graula
Smaaktype aromatisch, fris, droog
Druif 1 Sauvignon Blanc
Druif 2 Airén
% Druif 1 60
% Druif 2 40
Houtgebruik Nee
Jaartal 2016
Inhoud 0,75
Flessen per doos 6
Kelderrestant Nee
Loading...