Soek die Geluk Cabernet & Merlot Key Keg 20 l.

Soek die Geluk Cabernet & Merlot Key Keg 20 l.

Meer wijnen & info van Soek die Geluk

Smaak omschrijving:
Vol, rond en verleidelijk zwoel, met tonen van rijp zwart fruit zoals bramen en zwarte kersen en een hint vanille van de houtrijping. De afdronk is zacht en lang. Heerlijk als geniet wijn buiten de maaltijd of in combinatie met vlees- en pasta gerechten of een stukje kaas.
 
Soek die Geluk is gelegen in de Robertson vallei, 150 km. Ten oosten van Kaapstad.

Het klimaat is er constant warm, er is geen industrie dus een perfecte omgeving voor het maken van zuivere, natuurlijke wijnen. Eigenaar Jan du Toit is een energieke en gedreven wijnmaker, heeft zijn opleiding gevolgd aan Elsenburg, de wijnbouwuniversiteit in Stellenbosch.

Soek die Geluk wijnen zijn echte geniet wijnen voor alledag. Heerlijk om als aperitief te drinken en om door te schenken bij de maaltijd.

Biodiversity & Wine Initiative
Sinds 2011 is Soek die Geluk deelnemer aan het biodiversity & wine initiative (BWI). Deelnemers aan dit programma zetten zich in voor het behouden van de unieke flora- en fauna die Zuid-Afrika rijk is. Deelnemers werken daarnaast zo duurzaam mogelijk in wijnkelder en wijngaard. Voor het ontvangen van deze certificering heeft Soek die Geluk moeten voldoen aan de strenge eisen van de BWI certificerings commissie.
Artikelnummer 990517
Soort Rode wijn
Land Zuid Afrika
Plaats Robertson
Wijnhuis Soek die Geluk
Smaaktype Fruitig, soepel, sappig
Vegan Ja
Druif 1 Cabernet Sauvignon
Druif 2 Merlot
% Druif 1 50
% Druif 2 50
Houtgebruik Nee
Jaartal 2018
Inhoud 20
Flessen per doos 1
Kelderrestant Nee
Loading...