Soek die Geluk Sauvignon Blanc

Soek die Geluk Sauvignon Blanc

Meer wijnen & info van Soek die Geluk

Smaak omschrijving:
Knetter fris en droog van smaak. Je proeft aroma's van citrus, groene appel, grapefruit en fris tropisch fruit. Heerlijke aperitief wijn, bij kleine hapjes en voor- en hoofdgerechten van vis of groenten.
 
Soek die Geluk is gelegen in de Robertson vallei, 150 km. Ten oosten van Kaapstad.

Het klimaat is er constant warm, er is geen industrie dus een perfecte omgeving voor het maken van zuivere, natuurlijke wijnen. Eigenaar Jan du Toit is een energieke en gedreven wijnmaker, heeft zijn opleiding gevolgd aan Elsenburg, de wijnbouwuniversiteit in Stellenbosch.

Soek die Geluk wijnen zijn echte geniet wijnen voor alledag. Heerlijk om als aperitief te drinken en om door te schenken bij de maaltijd.

Biodiversity & Wine Initiative
Sinds 2011 is Goedverwacht deelnemer aan het biodiversity & wine initiative (BWI). Deelnemers aan dit programma zetten zich in voor het behouden van de unieke flora- en fauna die Zuid-Afrika rijk is. Deelnemers werken daarnaast zo duurzaam mogelijk in wijnkelder en wijngaard. Voor het ontvangen van deze certificering heeft Soek die Geluk moeten voldoen aan de strenge eisen van de BWI certificerings commissie.
Artikelnummer 890514
Soort Witte wijn
Land Zuid Afrika
Gebied Robertson
Plaats Bonnievale
Wijnhuis Soek die Geluk
Smaaktype Fris, elegant
Vegan Ja
Druif 1 Sauvignon Blanc
% Druif 1 100
Houtgebruik Nee
Jaartal 2021
Inhoud 0,75
Flessen per doos 6
Kelderrestant Nee
Loading...