Soek die Geluk Shiraz rosé

Soek die Geluk Shiraz rosé

Meer wijnen & info van Soek die Geluk

Smaak omschrijving:
Heerlijke sappige en fruitige rosé die bol staat van de frisse rood fruit smaken zoals aardbeien, kersen en frambozen. Perfect als aperitief rosé of schenken bij appetizers, salades, voor- & hoodgerechten met vis en niet te pittige Aziatische gerechten.
 
Soek die Geluk is gelegen in de Robertson vallei, 150 km. Ten oosten van Kaapstad.

Het klimaat is er constant warm, er is geen industrie dus een perfecte omgeving voor het maken van zuivere, natuurlijke wijnen. Eigenaar Jan du Toit is een energieke en gedreven wijnmaker, heeft zijn opleiding gevolgd aan Elsenburg, de wijnbouwuniversiteit in Stellenbosch.

Soek die Geluk wijnen zijn echte geniet wijnen voor alledag. Heerlijk om als aperitief te drinken en om door te schenken bij de maaltijd.

Biodiversity & Wine Initiative
Sinds 2011 is Goedverwacht deelnemer aan het biodiversity & wine initiative (BWI). Deelnemers aan dit programma zetten zich in voor het behouden van de unieke flora- en fauna die Zuid-Afrika rijk is. Deelnemers werken daarnaast zo duurzaam mogelijk in wijnkelder en wijngaard. Voor het ontvangen van deze certificering heeft Soek die Geluk moeten voldoen aan de strenge eisen van de BWI certificerings commissie.
Artikelnummer 790503
Soort Rosé
Land Zuid Afrika
Gebied Robertson
Plaats Bonnievale
Wijnhuis Soek die Geluk
Smaaktype fruitig, soepel, aromatisch
Vegan Ja
Druif 1 Syrah / Shiraz
% Druif 1 100
Houtgebruik Nee
Jaartal 2020
Inhoud 0,75
Flessen per doos 6
Kelderrestant Nee
Loading...