Basis Training Wijn

Tamis - Vino Via Wijnen heeft een on-line training ontwikkeld om de wijnkennis van je medewerkers te verbeteren en up to date te houden. Deze training is specifiek ontwikkeld voor de medewerkers die nog niet veel ervaring met wijn hebben. Na deze training en wanneer we eindelijk weer open kunnen, is de kennis van je medewerkers weer helemaal up to date!  Zo worden je gasten perfect geadviseerd over wijn en wordt er meer en betere wijn verkocht!

De training bestaat uit twee delen:
Het eerste deel begint letterlijk bij de basis van wijn: De druif en het wijnmaken, uitleggen van verschillen tussen wijnsoorten en de belangrijkste druivenrassen etc.
In het tweede deel wordt er aandacht besteed aan een van de belangrijkste onderdelen: het verkopen/ adviseren van wijn aan de gast! En last but not least een inleiding over het combineren van wijn en eten.

We geven deze training via twee on-line sessies.
Samen met ons en medewerkers plan je twee datums en tijden, voor twee sessies. Beide sessies duren ongeveer 90 minuten. Naast twee datums en een aanvangstijd, hebben we van iedere deelnemer het e-mailadres nodig. Deze hebben we nodig zodat we ze een deelnemerslink naar de deelnemers kunnen sturen. 

Meer info of een training plannen? 
Neem gerust contact op met Jabik van der Goot
E-mail: jabik@tamiswijnen.nl
Tel: 072 - 5404010

De trainingen worden gegeven door Jabik van der Goot van Tamis & Vino Via Wijnen.
Jabik van der Goot is een ervaren wijndocent. Naast de marketing en inkoop binnen Tamis - Vino Via Wijnen, is hij sinds 2014 WSET- 3 docent voor wijnstudio.nl. In 2008 behaalde Jabik de WSET- Diploma Course, deze opleiding is internationaal erkend, en kent in binnen- en buitenland een hoog aanzien. In 2018 volgde hij in London de WSET certified educator course, de opleiding voor WSET wijndocenten. Daarnaast liep hij diverse wijnmaakstages om het wijnmaken in de praktijk te leren.

Loading...