Heredad Graula Tempranillo Tinto

Heredad Graula Tempranillo Tinto

Momenteel geen voorraad Meer wijnen & info van Heredad Graula

Smaak omschrijving:
De wijn is zacht, soepel en fris van smaak. Met verleidelijke smaken die doen denken aan, rijpe aardbeien, frambozen en bessen met een soepele fruitige afdronk. Heerlijke rode wijn om zo 'los' van de maaltijd te drinken en een perfecte begeleider van borrelhapjes, vlees-, pasta-, vegatarische- en gevogelte gerechten. Deze soepele rode wijn is een ideale huiswijn die iedereen lekker vindt.
 
De wijnen van Heredad Graula zijn afkomstig en samengesteld uit verschillende regio's in Spanje. De wijnen zijn heerlijk fris, fruitig, soepel en toegankelijk. Door het soepele en toegankelijke karakter van de wijnen zijn het ideale huiswijnen die een breed publiek aanspreken. Het zijn perfecte aperitief wijnen, om door te schenken bij borrelhapjes en niet te zware voor- en hoofdgerechten.

De druiven voor deze wijnen worden in de vroege ochtend geplukt om zoveel mogelijk frisheid te behouden. Aangekomen in de kelder worden de druiven direct verwerkt om maar niets van het fruitige karakter verloren te laten gaan. Vervolgens wordt de wijn op lage temperaturen vergist om zoveel mogelijk fris- & fruitigheid te verkrijgen. Vervolgens rijpt de wijn langere periode om extra body en smaak te krijgen.

De flessen zijn voorzien van opvallende etiketten en gebotteld onder schroefdop, zodat de wijnen fris, fruitig en soepel blijven. voorzien van een stijlvol label en gebotteld onder schroefdop zodat de kwaliteit optimaal gewaarborgd blijft.

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van wijngaarden waarvan de wijnstokken ouder dan 30 jaar zijn. Deze oude wijnstokken geven lagere opbrengsten, meer smaakconcentratie en daardoor een hogere kwaliteit wijn. Het druivensap is tot wijn vergist in temperatuur gecontroleerde roestvrij stalen vaten om de wijn een fruitig en soepel karakter te geven.
Artikelnummer 956200
Soort Rode wijn
Land Spanje
Wijnhuis Heredad Graula
Smaaktype fruitig, soepel, aromatisch
Druif 1 Tempranillo
% Druif 1 100
Houtgebruik Nee
Jaartal 2017
Inhoud 0,75
Flessen per doos 6
Kelderrestant Nee
Loading...