Castle Rock Zinfandel Lodi

Castle Rock Zinfandel Lodi

Meer wijnen & info van Castle Rock Winery

Smaak omschrijving:
Een volle, zwoele rode wijn, met frisse tonen van zoete rijpe kersen en veenbes, met subtiele accenten van specerijen: kaneel, kruidnagel, five-spice en peper. De afdronk, is zacht vol en zwoel. Heerlijk om 'los' per glas te drinken en bij diverse vlees gerechten met krachtige sauzen.
 
"Award winning wines at affordable prices" is sinds de oprichting van Castle Rock in 1994 nog altijd het motto. Alle wijnen van Castle Rock hebben een geweldige prijs - kwaliteit verhouding. De wijnen ontvangen dan ook veel lovende kritieken in vooraanstaande wijnmagazines zoals Wine Spectator, Wine Enthusiast. Ze worden steevast getipt als Amerikaanse wijnen met de beste prijs - kwaliteit verhouding. De dagelijkse leiding van het bedrijf is nog altijd in handen van oprichter Greg Popovich en zijn compagnon Chris Noble.

Castle Rock koopt druiven bij meer dan veertig verschillende boeren in alle vooraanstaande wijngebieden van Amerika zoals Californië, Oregon en Washington. Het verbouwen van de druiven gebeurt volgens de strenge eisen van Castle Rock onder leiding van wijnmaker Eric Lauman. Dit wordt allemaal gedaan om te garanderen dat de kwaliteitseisen van Castle Rock van het begin tot eind worden opgevolgd.

De wijnen worden gemaakt onder leiding van Meghan Rech bij bevriende wijnbedrijven. Castle Rock bezit geen eigen wijnmakerij. Er is geen geld geïnvesteerd in dure gebouwen, wijngaarden en wijnmaak apparatuur. Hierdoor kunnen er druiven van topkwaliteit worden gekocht om "Award winning wines at affordable prices" te maken.
Artikelnummer 956703
Soort Rode wijn
Land U.S.A.
Gebied Californië
Plaats Lodi
Wijnhuis Castle Rock Winery
Smaaktype Krachtig & vol
Vegan Nee
Druif 1 Zinfandel
% Druif 1 100
Houtgebruik Ja
Jaartal 2017
Inhoud 0,75
Flessen per doos 12
Kelderrestant Nee
Loading...