Veelgestelde vragen

Bestellen van uw wijnen

U kunt bestellen door:
– In te loggen op onze website met uw persoonlijke inlog.
Telefonisch bestellen via 072 -5404010. Dit kan maandag tm vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

– Bent u nog geen klant of heeft u als bestaande klant nog geen inlog?
Dan kunt u hier een inlog en meer informatie aanvragen door een e-mail te sturen naar jabik@tamiswijnen.nl

N.B. Voor het bestellen en leveren van uw wijnen geldt: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd.

Via Mijn Wijnkaart bestelt u gemakkelijk, snel overzichtelijk bestellen en aanpassen.

  1. Klik in het persoonlijk account op ‘mijn wijnkaart’ en vervolgens op ‘nieuwe wijnkaart maken’. Maak één of meerdere wijnkaarten aan, zie onderstaand bij punt 4.
  2. Vervolgens vind je bij iedere wijnen vind je ‘♡ Toevoegen aan wijnkaart’ hiermee voeg je een wijn toe aan je eigen wijnkaart/bestellijst.
  3. Wil je meerdere wijnen in een keer bestellen?
    Vul dan eerst het aantal flessen in bij de betreffende wijnen en klik vervolgens onderaan de pagina op de button ‘voeg producten toe aan winkelwagen’.
  4. Kan ik meerdere wijnkaarten aanmaken? Ja dat kan zeer zeker. Zo kan er gekozen worden om een onderscheid te maken tussen huiswijnen en à la carte wijnen of tussen wijnen die wekelijks besteld worden en maandelijks. Hoe u dit invult is geheel aan u!

Aantallen zijn altijd per stuk: Bij wijnen per fles, overige artikelen per stuk. De eenheid per verpakking kunt u vinden onder het tabblad “overige gegevens” bij een artikel.

Als wijnimporteur leveren wij uitsluitend wijnen aan horeca en wijnvakhandel en online wijnwinkels. Om uw klantaccount te creëren hebben wij aantal basisgegevens van u nodig.

Als wijnimporteur leveren wij uitsluitend wijnen aan horeca en wijnvakhandel en online wijnwinkels. Om uw klantaccount te creëren hebben wij aantal basisgegevens van u nodig.

Door op de onderstaande link te klikken komt u op onze contact pagina en vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik hier

Ga naar onze website en klik rechtsboven op “inloggen”. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, klikt u op “wachtwoord vergeten?”. Het emailadres dat u moet gebruiken, is het emailadres dat bekend is in ons administratief systeem en website backoffice. Weet u het e-mail adres niet meer neem dan contact met ons en wij sturen u een link, via deze link logt u in u stelt u vervolgens uw persoonlijke wachtwoord in voor onze website.

Bezorging, afhalen/ophalen

Overzicht van de bezorgdagen waarop onze chauffeur bij u in de buurt rijdt. Overige delen van het land worden bezorgd in samenwerking met Stad Alkmaar.

– Maandag : Amsterdam, Bollenstreek, Haarlem e.o, Leiden

– Dinsdag : Alkmaar, ’t Gooi, Utrecht, Amersfoort.

– Woensdag : Kop van Noord Holland

– Donderdag : Rotterdam, Den Haag e.o

– Vrijdag : Amsterdam e.o

N.B. Voor het bestellen en leveren van uw wijnen geldt: Bestellingen gedaan op werkdagen voor 12:00 uur besteld worden de volgende werkdag geleverd.

 

Wij adviseren u de levering op het moment van bezorging te controleren, voordat u tekent voor ontvangst. Vermeld eventuele manco etc. op de vrachtbrief.

Uw bestelling afhalen/ophalen kan bij ons magazijn en kantoor aan de Diamantweg 22, 1812 RC, in Alkmaar. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur. Wij verzoeken u vriendelijke de bestelling van te voren aan ons door te geven, zodat wij deze voor u klaar kunnen zetten.