Over ons

Tamis & Vino Via Wijnen is een onafhankelijke wijnimporteur die zich richt op horeca, groot-, en wijnvakhandel. Opgericht in 1978 en gevestigd in Alkmaar met uitgebreide kennis en ervaring in de wijnbranche en met een gevarieerd, breed wijn assortiment. Ons team bestaat uit 11 mensen en het assortiment uit meer dan 800 verschillende wijnen. Alle wijnen worden rechtstreeks van meer dan 60 verschillende wijndomeinen, uit alle vooraanstaande wijnlanden in de wereld geïmporteerd. Daarbij zijn we altijd op zoek naar originele wijnen met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Om de beste wijnen te selecteren hanteren wij strikte selectie criteria waar u hier meer over kunt lezen.

Daarnaast kenmerken, flexibiliteit, efficiëntie, een hoge service graad en persoonlijke benadering onze organisatie. U staat bij ons als klant centraal en wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen. Onder ‘Waarom Tamis & Vino Via’ vindt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Wanneer u vragen heeft of persoonlijk met ons wilt kennismaken stuur u ons dan gerust een e-mail via, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Gerard Tamis & Dick Kleinlein

Nieuw

Anthonij rupert wyne

 Het is de ambitie van eigenaar Johan Rupert om Rupert Wyne bij de beste wijnen ter wereld te laten horen. Top kwaliteit staat in alles voorop!

Klik hier voor meer info