Waarom Tamis – VinoVia Wijnen?

We weten het, op wijngebied heeft u veel keus. Waarom u dan voor ons zou kiezen?

druifje Persoonlijk, met kennis van zaken en een hoge service graad

druifje Wijn advies & calculatie op maat

druifje Eigen import rechtstreeks van de wijndomeinen

druifje Productie van uw wijnkaarten

druifje Gemakkelijk en snel bestellen via onze website

druifje Opgericht in 1978 & meer dan 35 jaar ervaring in de wijnwereld

druifje Wij hanteren strikte wijn selectie criteria

druifje Tamis Wijn Training 

druifje Duurzame opslag in eigen beheer

druifje Bezorging op maat 

Persoonlijk, met kennis van zaken en een hoge service graad 
U staat bij ons als klant centraal en wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen. Met drie vinologen in dienst en iemand die de WSET diploma Course heeft afgerond, hebben we veel wijnkennis in huis. Wij bieden u ondersteuning en service op veel verschillende terreinen zoals logistiek, wijnadvies, calculatie, wijnkaarten en wijntraining.

Wijn advies op maat
Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van wijnkaarten voor hotels, restaurants, cafés en cateraars. Tijdens onze wijnselectie en onze wijn (spijs) adviezen houden wij rekening met het smaakprofiel van de wijn en het gerecht om tot het beste wijnadvies te komen. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met uw wensen zoals: Doel, ambiance, budget, gelegenheid (borrel, diner etc.) en uw eigen voorkeuren.

Calculatie op maat
Desgewenst assisteren wij u bij het vaststellen van uw verkoopprijzen. Middels een slim ingericht calculatie sheet kunt u heel eenvoudig en snel uw verkoopprijzen bepalen waarbij u direct uw marge ziet zowel per fles als per glas. 

Eigen import rechtstreeks van de wijndomeinen
Brede selectie wijnen afkomstig van meer dan 50 producenten, aanbod van meer dan 700 verschillende wijnenZeer ruim aanbod in de huiswijn categorie. Huiswijnen zijn voor u en ons de visitekaartjes van het bedrijf. 

Productie van uw wijnkaarten
Samen met u stellen wij een wijnkaart voor u samen. Van de wijnselectie, uw eigen ontwerp tot en met het maken van de wijnkaart. Hiermee besparen wij u aanzienlijke kosten en bieden u maximale flexibiliteit: oogstjaar of prijs aanpassen? Dit is door ons zo gedaan en u heeft binnen no time weer up to date wijnkaarten. 

Gemakkelijk en snel bestellen via onze website
Wanneer u klant bij ons wordt ontvangt u uw persoonlijke inlog voor onze website. Via uw persoonlijke account kunt u snel onze wijnen bestellen, uw bestelhistorie raadplegen en bestellijsten maken van waaruit u gemakkelijk kunt bestellen, overzichtelijk, snel en veilig. 

Opgericht in 1978 en meer dan 35 jaar ervaring in de wijnwereld.
Lees hier over onze historie en hier over ons team

Wij hanteren strikte wijn selectie criteria.
Jaarlijks ontvangen wij honderden proefflessen die we allemaal proeven en beoordelen. We zijn altijd op zoek naar het beste. Lees hier verder over onze selectie criteria

Tamis Wijn Training 
Meer weten over de wijnen op uw kaart? Uw personeel trainen op het gebied van wijn, wijn spijs en hoe hier in de (restaurant) praktijk mee om te gaan? Wij hebben veel kennis en ervaring in huis. Onze trainers zijn goed opgeleid (WSET, Vinoloog), hebben veel ervaring met wijn of zijn in de horeca werkzaam geweest. 

Duurzame opslag in eigen beheer
Ons kantoor en magazijn is geheel uit beton opgetrokken, omdat dit een duurzaam materiaal is en optimale (temperatuur stabiele) bewaaromstandigheden voor onze wijnen biedt. Daarnaast besparen we op energie kosten omdat we ons magazijn niet hoeven te verwarmen of te koelen. 

Bezorging op maat 
Bezorging in de regio Noord-, Zuid Holland en Utrecht verzorgen wij met onze eigen bezorgdienst.
Bezorging voor de rest van Nederland vindt plaats met transport bedrijf Stad Alkmaar. Voor het bestellen van wijnen geldt: Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Wilt u meer over ons weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.